2018-08-14

Pressmeddelande – 20 nya arbetstillfällen när Hedin Bil öppnar Ford-anläggning i Nacka

Hedin Bil fortsätter sin expansion när man till hösten öppnar sin sjunde Ford Hedin Bil-anläggning. På bästa läge i Nacka kommer denna anläggning att generera ett stort antal nya arbetstillfällen.

Göteborg, den 14 aug 2018

Hedin Bil är idag den största Ford-återförsäljaren i Sverige. Under det senaste året har anläggningar i Segeltorp, Kungsbacka och Eskilstuna tillkommit samt att en etablering i Bromma har påbörjats. Nacka-anläggningen kommer att bli den sjunde single brand-anläggningen för Ford.

Det är i Peugeots tidigare lokaler, med bästa läge på Vikdalsgränd 1, vid Värmdöleden, mitt emot Nacka Forum som den nya anläggningen kommer att vara belägen.

Anläggningen är 3600 kvadratmeter stor med tillhörande 1100 kvadratmeter parkeringsgarage. Anläggningen kommer att sysselsätta mellan ca 20 personer inom försäljning och servicemarknad.

Utöver försäljning av Fords hela sortiment av personbilar och transportbilar, kommer ett ”Begagnatcenter” med försäljning av begagnade bilar av olika märken finnas. Med det breda sortimentet möjliggörs synergieffekter med Hedin Bil-koncernens övriga märken.

Planerad att öppna i oktober 2018.

Aktiebolaget I.A. Hedin Bil (publ)

För ytterligare information vänligen kontakta:

Emma Andersson, kommunikationschef Anders Hedin Invest AB
emma.andersson@andershedininvest.se, 0707-936053